Battlefield 4 a prvý komunitný obsah zdarma!

Battlefield 4 a prvý komunitný obsah zdarma!
18:50, 09.10.2015

Battlefield je rozhodne kultová značka multiplayerových titulov, kto tvrdí opak, neverte mu, je to proste tak. Posledný diel značky s číslovkou 4 bol ale bohužiaľ z tých menej podarených, teda aspoň čo sa technického spracovania týka. Hra sa od začiatku potýkala s obrovskými problémami a dokonca ani viac, ako rok po oficiálnom vydaní hry nebola doladená a stále škrípala.



Toto máme už našťastie za sebou a spoločnosť DICE, samozrejme v spolupráci s EA, stále podporuje tento skvelý titul. Nie len, že Battlefield beží konečne, ako má ale aj po vydaní sľubovaného obsahu (v rámci predplatného Premium) sa vývojári snažia hru oživovať. Tomuto faktu nasvedčuje aj nedávne vydanie balíčku Night Operations, ktoré prinieslo mapu Zavod v nočnom podaní a musíme uznať, že sa podarila.

Pred pár mesiacmi DICE oznámilo, že pracuje s komunitou na novom obsahu, no a už čo nevidiac by sme sa mali dočkať prvých plodov v podaní balíčku Comunity Operations, ktorý prinesie novú mapu zasadenú do hlbokej džungle. Tešíte sa? My rozhodne!

DALŠÍ

CGwillWin