Dnes je den BB jako Beta Battlefront

Dnes je den BB jako Beta Battlefront
14:00, 08.10.2015

Asi nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že se dnes opravdu velká část hráčstva těší až bude moci otestovat betaverzi Star Wars: Battlefront. Mimo jiné vás také mohl navnadit včerejší stream našeho šéfredaktora z uzavřené části bety, který si můžete ještě stále pustit zaarchivovaný na Twitch.tv.

A kdy vlastně nastane ta beta? Určitě je zbytečné jestli od rána refreshujete váš vybraný konzolový store, protože oficiální čas vypuštění je 10 am PST což u nás vychází na 19:00. Trošku vyjímku tvoří protinožci v Austrálii, kteří už teď mají zítra a mohou vesele hrát. Čehož mohou využít teoreticky i majitelé Xbox One, pokud na web store změní kliknutím vlevo dole na nápis Česká Republika a zvolí Austrálie. Tak betu jde najít a i stáhnout.

Nakonec přidám technologické okénko. Tak jako mají média šablonu, že při slabé zimě se píše o vlekařích, špatném létě o vinařích, tak při vydání nové hry píšeme o rozlišeních. Betaverze na konzolích totiž neběží v plném rozlišení (EA žádné rozlišení k BF neoznámilo) a běží v nižším. Přesněji PS4 beží v 1600x900 a ve většině případů se dřží na 60fps. Tak u Xbox One je reportováno ošklivě rozmazané 720p. Samozřejmě nejvíce možností nastavení vizuálu nabízí PC, které má maximální rozlišení 1440p a včera jste mohli mrknout jak vypadá na nastavení Ultra.


DALŠÍ

CGwillWin