Mario Kart 8 a Splatoon Wii U Premium Pack

Mario Kart 8 a Splatoon Wii U Premium Pack
16:50, 07.10.2015

Tlačová správa spoločnosti Conquest: Pestré barvy a řev motorů v novém limitovaném balení konzole Wii U aneb ideální dárek k Vánocům!

Už 30. října do evropských herních obchodů dorazí speciální limitovaný Wii U Premium Pack obsahující kromě samotné konzole a dodatečného příslušenství také dva velké tituly společnosti Nintendo, a to antigravitační závody Mario Kart 8 a barvitou (doslova) střílečku Splatoon, Pokud tedy hledáte ideální dárek v Vánocům nebo jenom chcete novou hračku do vašeho obýváku, tenhle balíček by pro Vás mohl být přesně to pravé ořechové.

Klik pro zvětšení (Mario Kart 8 a Splatoon Wii U Premium Pack)

Ve hře Mario Kart 8 budete sjíždět gumy na dvaatřiceti tratích od upravených okruhů z předchozích dílů série až po zcela nové kousky. K dispozici budete mít krom nových předmětů také celou řadu dalších novinek, díky kterým se budete s vašimi spoluhráči královsky bavit ať už budete sedět všichni v jedné místnosti nebo na opačných stranách světa v rámci multiplayeru až pro 12 hráčů. Mario Kart 8 nabízí takřka nekonečné gravitační zákony popírající možnosti pro všechny věkové a výkonové kategorie.

Klik pro zvětšení (Mario Kart 8 a Splatoon Wii U Premium Pack)

Zcela svěží a neskutečně barvitý pohled na žánr akčních stříleček. To je Splatoon. V téhle hře se spolu v online zápasech utkávají dva týmy po čtyřech hráčích o nadvládu nad různorodými arénami. Na rozdíl od ostatních stříleček zde ale není hlavním cílem postřílet vaše protihráče, ale zabarvit co největší část dané arény vaší týmovou barvou. Jakmile se vám navíc povede rozšířit své barvičkové území, můžete se transformovat do podoby olihně a rychle proplouvat skrze vlastní barevné území nebo se v barvě skrývat před nepřáteli či se dostat na jinak nepřístupná místa. Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack obsahuje předinstalovanou kopii hry Mario Kart 8 a kód ke stažení hry Splatoon a už 30. října ho najdete ve všech dobrých prodejců her.


DALŠÍ

CGwillWin