rozhovor
Zuzana Cinková je pôvabnou tvárou titulu Heroes VII

Zuzana Cinková je pôvabnou tvárou titulu Heroes VII - rozhovor
Zuzana Cinková je pôvabnou tvárou titulu Heroes VII - rozhovor
06:06, 13.09.2015

S hrou Heroes of Might and Magic VII to domáci distribútor Playman.cz myslí naozaj vážne, no aby aj nie. Heroes VII má byť návrat ku koreňom série a tešia sa na neho fanúšikovia po celkom svete. Playman.cz pripravuje rozsiahlu reklamnú kampaň, ktorá by mala túto sériu predstaviť aj novým fanúšikom, ktorý ešte nemali tú česť vyskúšať si tento ťahovo-strategický skvost.


Každá reklamná kampaň potrebuje svoju tvár, najlepšie aby bola príjemná a známa cieľovej skupine. Trúfame si tvrdiť, že pri voľbe tejto osobnosti malo vedenie Playmana určite šťastnú ruku. Áno, ako už nadpis napovedá tvárou kampane sa stala Zuzana Cinková, na internete taktiež známa pod prezývkou Baty, ktorá nás hráčov sprevádza svetom hier už nejaký ten piatok. A keďže človek je tvor zvedavý položili sme Baty zopár otázok.

Klik pro zvětšení (Zuzana Cinková je pôvabnou tvárou titulu Heroes VII - rozhovor)

1. Čo ťa viedlo k tomu stať sa cosplayerkou?

Začínala jsem jako larpařka, kde jsem se kostýmům věnovala a později jsem už neměla čas jezdit na víkendy do lesa. A tak jsem si začala vyrábět kostýmy podle postav, které pro mě byly významné. A taky by mi většinou na larpech neprošly. Každopádně, cosplay mi dává větší volnost, protože kostýmy nemusí být praktické ani pohodlné, netrávím v nich tři dny v kuse a můžu se celkově vyřádit, protože mi jejich tvorba přijde snadnější.

Klik pro zvětšení (Zuzana Cinková je pôvabnou tvárou titulu Heroes VII - rozhovor)

2. Kostýmy si pripravuješ sama alebo ti niekto pomáha?

Záleží které. Konkrétně tento kostým jsem si dělala sama za občasných rad kamarádky Gabči, která mi pomáhala především se střihem. Na některé kostýmy chodím za švadlenou, protože neumím šít. Proto spíš všechno lepím, ale ne vždy je to reálné. S prvními kostýmy mi pomáhala babička. A samozřejmě chodím na rady za zkušenějšími cosplayery, například Romanem Pivecem, který má neuvěřitelný skill.

Klik pro zvětšení (Zuzana Cinková je pôvabnou tvárou titulu Heroes VII - rozhovor)

3. Čo by si odporučila ľudom čo ich cosplay zaujíma a sami by sa radi stali jedným z nich?

Ráda bych jim doporučila, ať vytrvají a nebojí se učit. Některé věci jsou daleko lehčí než ve skutečnosti vypadají. A taky bych ráda řekla, že YouTube tutoriály nejsou tak jednoduché, jak vypadají.

Některé věci jsou daleko lehčí než ve skutečnosti vypadají.
4. Aký je tvoj vzťah k videohrám? Je práca s nimi pre teba len práca alebo zároveň aj hobby?

Hry byly od malička součástí mého života. A jsem neuvěřitelně ráda, že jsem si mezi nimi našla práci, protože si nedokážu představit, že by mě něco tak bavilo. Občas jsou těžká období, kdy má chuť člověk se vším seknout, ale to je snad v každém odvětví. Hry jsou můj koníček a teď jsem dost smutná, že na ně nemám tolik času jako dříve. :(

Klik pro zvětšení (Zuzana Cinková je pôvabnou tvárou titulu Heroes VII - rozhovor)

Hry byly od malička součástí mého života.
5. Vyskúšala si betu Heroes VII? Čo ťa na hre bavilo najviac?

Betu jsem hrála a hodně se mi líbil samotný vizuál hry. Je krásně barevná a hudba je stejně dobrá jako u předchozích dílů. Přiznám se, že soundtrack čtvrtého dílu mi pravidelně hraje doma. A co mě bavilo nejvíc? No přece drtit nepřítele!

6. Aký je tvoj najobľúbenejší cosplay, ktorý si predvázala?

Já mám nejraději asi Catwoman, je to pro mě nejoblíbenější komiksová postava, občas se v ní vidím, a tak byl cosplay jasný. Sice nejsem tak dokonalá jako ona, ale hrozně jsem si tento cosplay užila! :)

Klik pro zvětšení (Zuzana Cinková je pôvabnou tvárou titulu Heroes VII - rozhovor)

Takže ak ste sa doteraz váhali, radíme vám - do toho! A to v oboch prípadoch, či už sa jedná o kúpu titulu Heroes VII alebo o začatie vašej cosplayerskej kariéry. Pripomíname, že titul Heroes VII vychádza 19. septembra (záři) a predobjednať si ho môžete na e-shope Playclub.cz.


CGwillWin