BLACKHOLE - demoverze, easy mód a redukce dialogů

BLACKHOLE - demoverze, easy mód a redukce dialogů
18:31, 07.09.2015

Dobrá zpráva pro všechny milovníky 2D plošinovek, kteří až do teď měli problém s obtížností hry BLACKHOLE. Vývojáři přidali nejen EASY MODE, ale rovněž vydali DEMOVERZI zdarma ke stažení. A jestli někoho obtěžoval fakt, že je hra příliš „ukecaná“, nechť to považuje rovněž za vyřešené.



GAMESCOM 2015 se stal pro studio FiolaSoft důležitou akcí. Na prezentaci hry se přišlo podívat nespočet hráčů a novinářů. Díky tomu mohli vývojáři získat drahocennou zpětnou vazbu. Výsledek přímého průzkumu můžete vidět v nejnovější aktualizaci pro hru.

DEMOVERZE KE STAŽENÍ ZDARMA

Demoverze BLACKHOLE ukáže hráčům během pěti základních úrovní to nejlepší z unikátních herních vlastností. Hrátky s gravitací, vyřešení několika logických úloh anebo zkouška skoků o magnetické zdi. Všechny tyto aktivity by měly snadno přesvědčit hráče, že se opravdu vyplatí připojit k posádce Endery a prožít s nimi jejich příběh. Demoverze je ke stažení zdarma na Steamu. A dostupné je i na stránkách hry (to pro případ, že někdo nemá rád Steam).

ZMÍRNĚNÝ POČET DIALOGŮ

Pokud někdo nepatří mezi velké fanoušky příběhových her a dlouhých dialogů mezi NPC –může nyní zapnout v nastavení volbu „Méně dialogů“. Tato možnost nevypíná veškeré dialogy. Ty nejdůležitější pro příběh zůstávají. Volbu „Méně dialogů“ může hráč kdykoli přepínat – dle jeho vlastní nálady. Hráči se tak mohou více zaměřit na skákání a sbírání selfburnů v co nejlepším čase bez přerušování příběhovými hláškami.

EASY MODE

Oproti volbě „Méně dialogů“, EASY MODE může být zapnut pouze jednou na aktuálně zvolený profil. EASY MODE mění masivně herní pravidla. Dotyční, kteří si Easy Mode aktivují, tak na úkor jednodušší hry přijdou o některé výzvy a nemohou odesílat své časy do online žebříčků. Pokud je však tohle netíží, vychutnají si o dost jednodušší hru. Pokud totiž hráč přejde přes startovní portál – úroveň se vždy uloží. Pokud hráč sebere selfburny, po jeho smrti mu zůstanou. A to není vše – jednodušší jsou i některé příběhové úrovně (například útěk před lávou či lavinou).



Od tohoto kroku vývojáři očekávají zvýšení přístupnosti pro příležitostné hráče nebo hráče, kteří nehledají výzvu, jako spíše arkádové dobrodružství.

BLACKHOLE je v prodeji ve všech kamenných prodejnách a na Steamu za 399,- Kč. Exkluzivní sběratelská edice je za 599,- Kč na Playclub.czPlayclub.cz.

DALŠÍ

CGwillWin