Filmový Assassin's Creed bude ctiť herné univerzum

Filmový Assassin's Creed bude ctiť herné univerzum
20:36, 29.08.2015

Na internete sa už objavila prvá fotografia Michaela Fassbendera ako filmového assassína a vieme aj to, že príbeh bude úplne nový a nebude vychádzať z žiadneho doterajšieho herného dielu. Hlavou postavu je Callum Lynch, ktorý žije v 21. storočí a v jeho koži sa pozrieme do 15. storočia, konkrétne do Španielska. K celej situácii sa vyjadrila spoločnosť Ubisoft, konkrétne Aymar Azaïzia.

Film nebude podľa očakávania mieriť iba na hráčov, ale bude chcieť nalákať aj nových divákov. Spoločnosť chce údajne natočiť čo najlepšiu možnú adaptáciu, ktorá bude fungovať aj samostatne. Zároveň sa však nemáme báť, že bude mať s predlohou spoločné len meno, iba to, že nebude za každú cenu vsádzať na známe postavy a citácie. Čo však máme očakávať, je podobne štylizovaná akcia a nebude chýbať ani spoločnosť Abstergo. Zároveň by film mal byť súčasťou už vytvoreného univerza, čo vôbec neznie zle. Lenže uvidíme, ako to bude vyzerať v praxi.

Dátum premiéry je stanovený na 21.12 2016 a okrem Michaela Fassbendera (noví X-meni, Prometheus) by sa vo filme mala objaviť aj Marion Cotillard (Inception, Dark Knight Rises). Režíruje Justin Kurzel, ktorý tento rok natočil chválenú novú verziu Macbetha, práve s Fassbenderom.

Klik pro zvětšení (Filmový Assassin's Creed bude ctiť herné univerzum)

DALŠÍ

CGwillWin