Štúdio Frozenbyte Games vysvetľuje dĺžku titulu Trine 3

Štúdio Frozenbyte Games vysvetľuje dĺžku titulu Trine 3
16:36, 27.08.2015

Štúdio Froznebyte Games je známe predovšetkým vďaka svojej skvelej kooperačnej záležitosti Trine, ktorá je plná logických puzzlov a samozrejme zábavy. Toto štúdio ľudia viac-menej milovali (teda pokiaľ nehádzali ovládačom zrovna tak ako ja) a preto pri oznámení tretieho pokračovania Trine 3 s podtitulom The Artifacts of Power boli všetci plný očakávaní a samozrejme sa na pokračovanie tešili. Podobne to cítili aj samotní vývojári, ktorý sa do každej Trine hry snažili priniesť veľké novinky.



Jednou z noviniek tretieho dielu bolo prepracovanie do 3D podoby a práve tento nový nápad takmer dielu s číslom tri zlomil väz. Vývoj sa stal náročným a finančne nákladnejším preto boli vývojári nútený hru poriadne osekať. A kde sekali? Bohužiaľ sa záseky odzrkadlili na dĺžke hry a na veľmi neuspokojivom konci, vývojári priznávajú, že toto osekanie nebolo plánované a preto je aj samotný záver hry, tak strašne mätúci.

Podobné situácie sa stávajú každý deň v bežnom živote, máme proste veľké oči no v niektorých prípadoch naozaj platí - menej je niekedy viac. Verím, že sa vývojári z tejto vlny hatu poučia a do budúcna nám prinesú len také hry, aké sú schopní vytvoriť v 100% kvalite.

Čo vy? Odpustíte vývojárom tento prešľap?

DALŠÍ

CGwillWin