Tvůrci The Order 1886 rozmetali jeden rumor

Tvůrci The Order 1886 rozmetali jeden rumor
09:22, 18.08.2015

Vývojáři z Ready at Dawn se na konferenci SIGGRAPH 2015 rozpovídali o jejich dítku jménem The Order: 1886. Tato atmosférická filmová hra ukázala next-gen grafiku jak si většina z nás představuje. Pro vývojáře to byla velká výzva, protože doteď pracovali pouze se stařičkým PSP a byla to jejich první hra na "velkou" konzoli.

Všechno mělo být real-time - žádné odbočky s před-renderovanými videi a dalšími věcmi, vše muselo být real-time. Takže to pro ně byla velká výzva, původně pracovali v 45 vývojářích v jednu chvíli narostl počet až na 140 vývojářů. Když pominu spoustu informací, které jsou technické, těch je na webu Gearnuke mnoho, pokud má někdo zájem, tak ta nejzajímavější informace pro hráče je.

Galahad není upír! Tento rumor se šířil po vydání hry, protože v několika záběrech nebyl Galahad vidět v odrazu zrcadla. Takže lidé se chytli velice sympatického drbu, že by zápletka mohla v případném dalším díle nabrat velmi zajímavou změnu směru. Není tomu tak. Prostě a jednoduše jejich rendering, který dělá krásné stíny, tak není kompatibilní s povrchy, které fungují jako zrcadlo. Takže tím jedna "konspirační" teorie končí.


DALŠÍ

CGwillWin