Žádné další informace z příběhu Fallout 4

Žádné další informace z příběhu Fallout 4
11:37, 17.08.2015

Poslední dobou jsme se toho z Falloutu 4 dozvěděli až až, nakonec teď ještě vyplulo na internet gameplay video, a to prosíme pěkně skrze porno stránky. Není tak divu, že bethesďácký viceprezident pro vztahy s veřejností oznámil, že žádné další informace už si nenechají pod prsty proklouznout a především ne o samotném příběhu, a dokonce ani sám vydavatel žádné zprávy už neplánuje do vydání zveřejnit. Není divu, zkrátka nechce lidem vyspoilovat příběh už před vydáním hry, a to mi kvitujeme.

Spolu s touto zprávou se víceprezident i zmínil o DLC ve formě zprávy, kde mluví o tom, že na jejich plánech DLC momentál ně vůbec nezáleží, protože jejich hlavním cílem je především vytvořit pořádnou hru, která si svou rozmanitostí bude v noci našeptávat moderům, aby nějaký ten mód vytvořili, čímž se jejich druhou prioritou stává přinést co nejintuitivnější a nejsofistikovanější modařské nástroje a až teprve na posledním místě stojí samotná DLC.

Nicméně to vypadá, že když už bychom se dočkali nějakých těch DLC, tak to rozhodně nebude rýžování hráčů na skinech a podobných zbytečnostech, ale především rozšiřující příběhy z postkapitalistického univerza. My se už nemůžeme dočkat listopadu, co na nás tentokrát Bethesda vymyslela!

DALŠÍ

CGwillWin