akce
report
Ohlédnutí za Gamescom konferencí Electronic Arts

Ohlédnutí za Gamescom konferencí Electronic Arts
Ohlédnutí za Gamescom konferencí Electronic Arts
22:50, 07.08.2015

Na právě probíhajícím Gamescomu jsme se zúčastnili i konference EA a jak probíhala, to se dočtete na následujících řádcích, které začaly vznikat ihned po skončení, ale kvůli neustálým problémům s padajícím internetem a nedostatku času je publikujeme až dnes.

Samotná herní prezentace jednotlivých titulů byla téměř totožná s tou, kterou jsme měli možnost shlédnout na letošní E3 s několika málo rozdíly, mezi které patřilo především doplnění in-game záběrů či upřesnění několika informací, týkajících se jednotlivých her. Nabídnuto nám bylo celkem 8 prezentací na tituly Need for Speed, nový Mirror's Edge, Star Wars: The Old Republic: Knights of the Fallen Empire, nové DLC do The Sims 4, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, UNRAVEL, Star Wars: Battlefront a FIFA 16.

U Need for Speed jsme se dozvěděli především detaily o celkem pěti odlišných způsobů hraní, které vám přinesou tolik kýženou reputaci. Na své si tak přijdou jak rychlí, tak i techničtí jezdci a žádná hra nebude naprosto totožná.

Co se týče DLC pro Star Wars: The Old Republic s názvem Knights of the Fallen Empire, byla oznámena exkluzivní postava a prezentovány první ingame záběry.

The Sims se dočkají nového DLC s názvem Get Together, které opět rozšíří komunitní možnosti vašich simíků, kteří se tak budou moci družit na zcela nové úrovni.

U pokračování Plants vs. Zombies Garden Warfare byly prezentovány tři nové postavy v týmu kytek, a to konkrétně růže, oloupaný citrus a kukuřice, všichni samozřejmě s destruktivními nástroji a vlastnostmi. Zároveň byl představena i exkluzivní postava, vzniklá mixem PvZ a Mass Effect s tajemným názvem Z7 a měli jsme možnost shlédnout i první gameplay z nové mapy.

Co se týče roztomilého a nadějného titulu UNRAVEL, i ten se dočkal své další propagace především díky in-game prezentaci a z toho, co jsme si mohli na vlastní palce vyzkoušet později, lze jednoznačně doporučit tento titul do vašich wish listů.

Multiplayerová řež v podobě Star Wars Battlefront se dočkala oznámení nového režimu Fighter Squadron, ve kterém budeme moci změřit síly se svými protivníky ve vzdušných soubojích, které vypadají zkrátka famózně a aby obloha příliš nezela prázdnotou, na bojiště zavítá i 20 AI botů. Navíc nás potěšila i nová planeta zapracovaná do hry - Sullust.

U nového ročníku fotbalu FIFA s číslovkou 16 byla propagována hlavně funkce FUT Draft, která vám umožní si skládat vlastní tým vždy z pěti adeptů na danou pozici. Opět nám byly také prezentovány ženské týmy, upozorněno bylo na inovace ve všech oblastech a dodání autentického vzhledu televizních přenosů německé bundesligy.

Jak již bylo avizováno na začátku tohoto článku, nedozvěděli jsme se v rámci konference žádné přelomové věci, nicméně pár novinek z nadcházejících her přece jenom ukázáno bylo a jak to tak vypadá, od EA se v budoucnu ještě dočkáme pořádných herních zážitků.

Kompletní záznam z konference poté ke shlédnutí zde:



CGwillWin