Jaké změny nás čekají v Zombi na nových konzolích a PC?

Jaké změny nás čekají v Zombi na nových konzolích a PC?
20:48, 31.07.2015

Včera jsme vám přinesli novinku, týkající se potvrzení brzkého vydání předělávky oblíbené hry z WiiU, ZombiU, na konzolích PS4 a XONE a také PC . Na těchto strojích ponese název Zombi a před malou chvílí Ubisoft uvolnil pár nových informací, které by se mohly hodit.

Jelikož na konzoli od Nintenda hra mocně využívala možností nového gamepadu a hlavně jeho displeje, na mašinách od Sony a Microsoftu takovou možnost vývojáři nemají, takže logicky musela být hra o některé vlastnosti okleštěna.

Jedním z hlavních rozdílů bude rozhodně umístění minimapy, která se z displeje gamepadu stěhuje vcelku logicky na obrazovku. Nicméně se vývojáři dušují, že půjde vypnout, aby vám nekazila výhled. Další z věcí, kterou byl poměrně oříšek vyřešit, byl inventář. V případě jeho migrace na obrazovku chtěli autoři předejít tomu, že když by do něj hráč vstoupil, hra by se musela zapauzovat. To se tu naštěstí neděje a zombíci vás mohou při přehrabování v batohu v pohodě napadnout.

Další věcí, která bude v nové verzi chybět, je lokální multiplayer, což je pochopitelné vzhledem k jeho povaze na WiiU, kdy jeden z hráčů spawnoval na tabletu zombíky, zatímco ten druhý je kosil. Upraveny byly nahrávací časy, které budou nyní svižnější, a také baterka, která bude mít nově i nový režim, ve kterém sice dosvítí dál, ale o to rychleji se bude vybíjet. Samozřejmě pomocí ní na sebe natáhnete i více nepřátel.

Samotná hra je za necelé tři týdny tu, tak uvidíme, jak se nakonec bude hrát.

DALŠÍ

CGwillWin