Sébastien Loeb Rally Evo posouvá datum vydání

Sébastien Loeb Rally Evo posouvá datum vydání
19:51, 31.07.2015

Společnost Milestone s.r.l., jeden z předních světových vývojářů a vydavatelů specializujících se na závodní žánr, dnes oznámila, že hra Sébastien Loeb Rally Evo, původně plánovaná na říjen 2015 na všestranný herní a zábavní systém Xbox One, PlayStation 4 a Windows PC/Steam, nyní vyjde „na začátku roku 2016“.

„Sébastien Loeb Rally Evo je největším dosavadním projektem studia Milestone. Rozhodli jsme se jej odložit, abychom se mohli více soustředit na vývoj hry. Díky změně data vydání budeme moci hráčům nabídnout závodní simulaci, která reprezentuje kvalitnější videoherní zážitek,“ ujišťuje Luisa Bixio, vicepresidentka Milestone.

Jméno. Legenda. Jedna z nejnapínavějších výzev na světě. Čtyři kola. To jsou přísady, ze kterých se skládá první vlastní značka studia Milestone věnovaná světu autosportů – titul, ve kterém se hráč ocitne v kůži jedné z nejikoničtějších postav v historii rally: Sébastiena Loeba.

Klik pro zvětšení (Sébastien Loeb Rally Evo posouvá datum vydání)

Hra Sébastien Loeb Rally Evo, vytvořená ve spolupráci s devítinásobným mistrem světa, se smykem přiřítí do domovů hráčů na celém světě, aby jim do žil napumpovala adrenalin. Bude obsahovat následující:

- Režim kariéry, který vám umožní prožít život závodníka rally a soutěžit o místo v týmu Sébastiena Loeba, jenž bude vaším učitelem a naučí vás všechna tajemství soutěžního závodění.

- Offline režimy, ve kterých si budete moci zdokonalit závodní styl a získávat za to odměny.

- Online režimy, jež zaručují nekonečnou zábavu s kamarády a soupeři z celého světa.

DALŠÍ

CGwillWin