PS+ na srpen

PS+ na srpen
07:46, 30.07.2015

Srpen je za rohem a za týden tu máme nové hry z programu PS+. Sony včera odhalila, které to budou. Začneme tím nejlepším a to je Lara Croft and the Temple of Osiris na PS4. Pokračování spin-offu s Larou je výbornou kooperativní akčně logickou hrou. Pokud seženete pár přátel, užijete si spoustu zábavy, a také pomordujete mozkové buňky.

V druhé řadě nesmíme zapomenout na PS3. Zde hráči dostanou God of War: Ascension. Ten je v příběhu Kratose zařazen dost do minulosti, šest měsíců po smrti jeho rodiny. Tudíž před Chains of Olympus a deset let před samotným prvním dílem hry. Jednu cross-buy hru zde máme a to je Stealth Inc. 2: A Game of Clones, kterou můžete mít na PS4, PS3 nebo Vitu. Stejně tak můžete mít na všechny tři platformy v srpnu Sound Shapes - velice originální hudebně založenou plošinovku. No a na závěr je tu CastleStorm Complete Edition (PS3 a Vita).

No a jednu pecku jsem si nechal na konec. Je to Limbo pro PS4, které se také v srpnu objeví na PS+. Tuto hru byste měli znát, protože sklízela na minulé generaci mnoho ocenění a atmosférou i hratelností stojí rozhodně za to. Co říkáte této nabídce? Potěšila? Zklamala? Řekněte v komentářích.


DALŠÍ

CGwillWin