preview
The Templar & The Duke pro Stronghold Crusader II je k dispozici

The Templar & The Duke pro Stronghold Crusader II je k dispozici
The Templar & The Duke pro Stronghold Crusader II je k dispozici
17:13, 08.07.2015

Tento dodatečný obsah ke stažení přináší novou příběhovou kampaň se sedmi misemi, dvojici nových postav se zcela odlišným původem, hodnotami i silnými stránkami, vlastní hrad pro každou z těchto postav, prohnanější nepřátele řízené umělou inteligencí upravené podle požadavků hráčů, deset nových achievementů a pět dalších štítů.



První z nových postav je surový válečník, jenž je živoucím ztělesněním všech nejasných motivací halících pozadí křížových výprav, druhou pak následník krále Filipa z původního Stronghold Crusaderu. Oba dva touží dosáhnout ve Svaté zemi slavných vítězství, ale zatímco Templář ji chce očistit od kacířů, Vévoda doufá, že konečně vystoupí z Filipova stínu.

Klik pro zvětšení (The Templar & The Duke pro Stronghold Crusader II je k dispozici)

Templář

Templář kdysi býval řadovým vojákem v armádě krále Richarda, ve třetí křížové výpravě však už zastává post vyššího vojenského velitele. Jedná se o fanatika v tom nejčistším smyslu slova, který byl povýšen poté, co prokázal svůj neutuchající zápal pro svaté křížové tažení i svou schopnost přenést své zanícení na ostatní vojáky. Jako bývalý pěšák strávivší řadu let na křížových výpravách se Templář nyní považuje za posla Boží spravedlnosti. Templář ztělesňuje neochvějnou víru všech velitelů křížových výprav ve své poslání i to, co vše jsou pro jeho splnění ochotni udělat.

Vévoda

Vévoda přicestoval až z Francie, aby se připojil k „vznešenému boji“, a teď doufá, že na něm ulpí alespoň část slávy plynoucí z účasti na svatém tažení. Vévoda je však především prospěchář, který je vždy připraven ustoupit a tvrdit, že se na žádné křížové výpravě nepodílel. Alespoň pro tento okamžik je nicméně ochoten propůjčit své značné jmění a politický vliv tažení krále Richarda. Vévoda je marnivý a domýšlivý vůdce, který své panské móresy pochytil již v dětství, kdy byl rozmazlován na francouzském královském dvoře. I přes to, jak upjatě Vévoda navenek působí, mu chybí zabijácký instinkt politika, který by z něj udělal schopného vládce. Výsledkem je člověk chovající se sebejistě, který si je však ve skutečnosti nejistý sám sebou a který se k třetí křížové výpravě přidal unáhleně ve snaze dokázat ostatním svou cenu.

Klik pro zvětšení (The Templar & The Duke pro Stronghold Crusader II je k dispozici)

Balíček bezplatných map pro všechny majitele hry

Steam verze Stronghold Crusader II je nyní rovněž bohatší o trojici nových map, které lze hrát v online hře více hráčů i v offline šarvátkách proti počítači. Na mapě „Tight Corner“ dochází ve stísněných prostorách ke spoustě soubojů na blízko a jelikož se tyto souboje běžně přelévají i do dalších oblastí, mohou hráči očekávat, že budou často vtaženi do šarvátek mezi svými nepřáteli. Na mapě „Outposts“ na vás kromě dalších velitelů čekají také tlupy vyvrhelů řízených počítačem, které se toulají krajem a které si budou činit nárok na jeho jednotlivé oblasti, dokud je nerozdrtíte. A jak napovídá název „Mountain Climb“ (výstup na horu), vyznačuje se třetí nová mapa opevněnou pozicí ve svém středu, díky čemuž je snaha porazit hráče, který ji obsadí jako první, skutečnou „bitvou proti kopci“.

DLC „The Templar & The Duke“ je nyní na Steamu k dispozici s 33% slevou!


CGwillWin