Informace o betaverzi pátého Street Fighteru

Informace o betaverzi pátého Street Fighteru
07:27, 08.07.2015

Příznivci legendární mlátičky Street Fighter, která je tu s námi už dlouhých osmnáct let, by si měli do kalendáře poznačit datum 24. července. Právě ten den, přesněji řečeno od tří hodin ráno, odstartuje betaverze pátého pokračování. Trvat by měla pět následujících dní a bude exkluzivní pro vlastníky PlayStation 4. Cílem je především plně otestovat net code pro multiplayer, jenž prý Capcom bere "velice vážně".

Vyzkoušet půjde šest hratelných postav, tedy všechny, které se již objevily na letošní E3. Hned po spuštění však budou dostupné pouze čtyři (Ryu, Chun-Li, M. Bison a Nash), zatímco Birdie a Cammy až 25. července. Důvod k tomuto kroku je prý test nového způsobu dodávání herního obsahu. Výběr postavy nebude probíhat těsně před soubojem, ale ještě před začátkem vyhledávání hry. Během té doby se přesunete do tréninkové místnosti a pak hned do akce. Je to tedy systém, který je hráčům Street Fighter dobře známý.

Hratelné lokace budou zatím pouze tři - čínská postranní ulička, londýnská zastávka metra nebo zcela nový "zapomenutý vodopád", který si můžete prohlédnout na níže uvedených obrázcích. Prý se některé jeho části objevily již v dřívějších dílech a inspiraci autoři brali až na Novém Zélandu.

Klik pro zvětšení (Informace o betaverzi pátého Street Fighteru)

Klik pro zvětšení (Informace o betaverzi pátého Street Fighteru)


DALŠÍ

CGwillWin