The Division nabídne příběh

The Division nabídne příběh
17:45, 06.07.2015

Tak a je to konečně tu. No ještě ani tak úplně ne, ale už konečně víme, kdy se dočkáme tak nádherně vypadající akční MMO ze zasněženého New Yorku. Jak nám autoři oznámili, dočkáme se této hry 8. března příštího roku. Ještě dříve se však dočkáme betaverze, a snad i otevřené bety, abychom si všichni mohli vyzkoušet, jaké to vlastně je.

Ještě bych rád poupravil slůvko "nádherně vypadající" - ano bylo to nádherné, ba přímo skvostné, tak ještě před dvěma lety - i loni to vypadalo luxusně, ale letos nám vývojáři ukázali asi finální fázi hry, tak jak asi bude nakonec vypadat. Z čehož se vyklubala vizuálně naprosto průměrná střílečka z pohledu třetí osoby.



Nicméně, krom vizuální stránky, hra nabídne i příběhovou část, tak snad ta nás dostane do toho pravého "vtáhnutí" do hry, kdy si řeknete ještě dokončím tuto misi, ještě se podívám za támhleten roh - a ejhle... pět ráno. Věřím, že aspoň příběh bude dost povedený a dnes vám na něj přinášíme trailer, který naleznete níže v novince.

Osobně myšlenka zamořeného New Yorku nějakou zhoubnou nákazou se mi velice líbí. Pokud by nikdo ještě v té záplavě informací nepostřehl, tak vězte, že do New Yorku se na začátku zimi dostala chřipka, tedy aspoň takové jsou tvrzení, ale je to něco mnohem horšího, naprosto děsivějšího, co nese sebou veškerou zkázu obyvatelstva. Vy se musíte pustit jako přeživší do boje o holý život. Tyto souboje budete podstupovat v tzn. The Dark Zones, kde tato infekce hrozí nejvíce. Jo tohle si nechám líbit.

Jak jsem již zmiňoval, hra vyjde 8. března 2016 na PC, PlayStation 4 a Xbox One - dokonce s českou lokalizací - aspoň písemnou, tedy neangličtináři se mohou radovat, že aspoň tato stránka věci je ke hráčům přívětivá. Napište nám do komentáře, co říkáte na příběhovou stránku věci - zkusme se vyvarovat vizuálního zpracování?

DALŠÍ

CGwillWin