Do roku 2040 bude nové No More Heroes

Do roku 2040 bude nové No More Heroes
07:35, 03.07.2015
Aspoň v to dúfa legendárny herný vývojár Goichi Suda, vďaka ktorému sme sa v minulosti dočkali originálnych hier ako Killer7 či Lollipop Chainsaw. Práve nadpis tejto novinky sa nesie v presnom duchu jeho bláznivých nápadov, keďže ku možnej tretej časti série No More Heroes, sa nedávno vyjadril v rozhovore práve v takomto duchu:
"No More Heroes 3, mám veľa žiadostí od fanúšikov a ja som veľmi vďačný za ich túžby, ale nemyslím si že ku tomu dôjde v najbližšom rozmedzí 15 rokov. (Smeje sa). Možno nie cez Kickstarter, ale každopádne je stále všetko možné. Myslím, že mám víziu ako pokračovať v tejto sérii, jednoducho Travis (hlavný hrdina) niečo zabudol vykonať, takže bude priestor ako nadviazať na uzavretý príbeh. Ale áno, určite chcem, aby bolo možné vrátiť túto IP na scénu, možno počas nasledujúcich 15 až 25 rokov (smiech)!"

Séria NMH začala v roku 2008 exkluzívne na Nintendo Wii. Využívala pohybové ovládanie a zároveň prinášala tú povestnú absurditu, ktorou sa Suda51 preslávil po celom svete. Pokračovanie menom No More Heroes 2: Desperate Struggle sa nakoniec dostalo v porte aj na PS3 a Xbox 360, avšak už zďaleka nie v takej predajnosti ako jednotka.

DALŠÍ

CGwillWin