Frankenstein z českých luhů a hájů již dnes na pultech trafik!

Frankenstein z českých luhů a hájů již dnes na pultech trafik!
21:42, 25.06.2015

Jsou tomu téměř přesně na den 3 měsíce, kdy jsme Vám přinesli novinku ohledně hry Frankenstein: Pán smrti, kterou má na svědomí brněnské česko-slovenské studio Fineway Studios ve spolupráci s ruskými kolegy z JetDogs Studios. Původně jsme uváděli, že hra je k dispozici pouze na platformách Steam, Mac a Linux, nicméně vše je počínaje dnešním dnem jinak.

Fanoušci herní edice Hráčův ráj vydavatele Špidla Data Processing si tento titul mohou totiž nyní dopřát i na fyzickém médiu, které jim s radostí prodá jejich oblíbený trafikant "za lidovku". Hra sice prošla drobnou korekturou v českém názvu - nyní již podtitul zní Mistr smrti, ale to není vůbec podstatné. Co je důležitější, hra neztratila nic ze své úrovně, a tak se v klidu můžeme ponořit do příběhu ambiciózního vědce a jeho pokusného přítele. Ten se rozhodne na vlastní kůži vyzkoušet elixír života a jak to tak bývá, něco se zkrátka pokazí. Z přítele se stává krvelačná zrůda budící strach kdekoliv se objeví.

Tato puzzle adventura rozhodně nepostrádá okamžiky napětí a tajemnou hororovou atmosféru a její dohrání vám každopádně pár hodin zabere. Držíme palce i samotným vývojářům, ať se jim jejich práce i nadále daří a my si tak budeme moci vychutnat další povedená dílka od tvůrců z Fineway Studios.

DALŠÍ

CGwillWin