Reggie: Som si vedomý, že fanúšikovia chcú tradičný Metroid

Reggie: Som si vedomý, že fanúšikovia chcú tradičný Metroid
08:51, 24.06.2015

Po skončení E3 2015 sa rozpútala horlivá diskusia okolo ohlásenia, či skorej neohlásenia, novej časti série Metroid Prime. Dočkali sme sa "len" malej športovej odbočky pre handheld Nintendo 3DS ale väčšina očakávala minimálne návrat legendárnej Samus Aran. Prezident Americkej sekcie veľkého N sa musí teraz rozdávať na všetky strany v rôznych rozhovoroch aby dal najavo fanúšikom, že jeho firma logicky nezabúda na svoje veľké esá. Jedna otázka smerovala práve na vedomie vedenia Nintenda a či vôbec vedia že hráči túžia po novej časti série Prime. Nato Reggie reagoval:

"Pozrite sa, my vieme, že fanúšikovia chcú hru so Samus Aran. Vieme tiež, že najlepší spôsob, ako predstaviť takýto veľký projekt je práve v prostredí nato dôstojnom. Nie sme ako ostatné spoločnosti, ktoré šesť rokov dopredu ukazujú zábery z niečoho čo vlastne ešte nieje ani vo vývoji. To jednoducho nieje náš spôsob a tak to nerobíme. Opakujem, vieme že je túžba po novej časti série Metroid Prime!"



Je teda vysoko pravdepodobné že nového Metroida sa dočkáme až na novej konzole, ktorá zatiaľ nesie kódové označenie NX a predstaviť sa má už budúci rok.


DALŠÍ

CGwillWin