Představujeme Child of Cooper

Představujeme Child of Cooper
20:12, 30.05.2015

Indie studio ze Švédska Might & Delight nepřestává překvapovat své fanoušky. Občas se jim některé tituly povedou, jindy šlápnou vedle, ale vše pramení z toho, že se nebojí experimentovat a vždy se snaží přijít s nějakými novými prvky nebo je kompletně překopaly. Z jejich portfolia můžete znát například: Pid nebo Shelter.

V současné hře, jenž se vývojáři snaží představit světu - Child of Cooper se chopíte malého dítěte, resp. jeho vzpomínek na dětství. Obvykle to bývá ve hrách tak, že vaše činy a jednání spustí nějakou reakci. Zde je vše naopak, vše se děje bez vašeho přičinění a vy jste tím pozorovatelem koukající se na svět okolo.

Klik pro zvětšení (Představujeme Child of Cooper)

Klik pro zvětšení (Představujeme Child of Cooper)

Krom samotného velmi surrealisticky vykresleného světa dítěte se dočkáte netradičního spojení a uchopení jednotlivých předmětů a vzpomínek, přecijen děti si pamatují a vzpomínají na věci jinak než dospělí a jejich asociace také funguje na úplně jiné bázi.

Už z prvních obrázků, traileru (nacházející se pod novinkou) a známých informací je jasné, že hra nebude pravděpodobně určena pro mainstreamového hráče, ale věřím, že si své publikum najde. Child of Cooper se dočkáme letos na PC.

DALŠÍ

CGwillWin