Noční můra obchází New Yorkem v novém kousku od Špidly!

Noční můra obchází New Yorkem v novém kousku od Špidly!
21:18, 21.05.2015

Je to tak! Další čtvrtek a další povedený titul z edice Hráčův ráj, který na naše monitory přináší Špidla Data Processing. Dnes je první den, kdy si můžeme u našich oblíbených trafikantů pořídit novou gamesku s názvem Mafie v New Yorku.

Jak již název napovídá, podíváme se v ní do "velkého jablka", ve kterém to skutečně žije. Tedy, hodilo by se vlastně říci, že pomalu toho života spíše ubývá. Městem se totiž šíří prapodivná zelená mlha a množí se případy tajemných únosů. Kdo za tím vším stojí a dá se uneseným mafiánům vůbec ještě nějak pomoci? Zjistit odpovědi na tyto otázky bude vaším hlavním úkolem. Mafiáni ovšem nejsou jediné oběti. V pozdější fázi hry se začnou ztrácet i malé děti a situace začíná být kritická. Jediná stopa, která po únosci vždy zůstane, je zvláštní zelená hmota. A motýl, kterého všechny zmizelé děti nakreslí chvíli předtím, než zmizí kdovíkam. Ani tyto indicie však k odhalení neznámého únosce policii nestačí. Vyšetřovatelé jsou v koncích.

V roli investigativní novinářky tak musíte vzít situaci pevně do svých rukou a vydáte se do muzea, kde objevíte tajnou místnost... Další podrobnosti již nevyzradíme, abychom vás nepřipravili o zábavu při hraní této, tajemnou atmosférou nabité, hry. Níže mrkněte na povedený trailer:

DALŠÍ

CGwillWin