Diablo 3 slaví 3 roky a stylově

Diablo 3 slaví 3 roky a stylově
18:44, 16.05.2015

Diablo 3 slaví právě 3 roky od svého vydání na PC. Jedná se o stále hranou hru, která svým konceptem, ač není MMO v čistém slova smyslu, ale zabavuje hráče po dlouhou dobu. Vrhají se opakovaně do riftů za dalším lootem. No a Blizzard se svým smyslem pro humor si připravil oslavu a odměnu.

Od včerejška až do 21. května/máje se náhodně ve světě Diablo 3 objeví elitní kráva. Jmenuje se Herald of the Queen a jakmile ji zabijete, otevře se portál, který vás přenese na místo, které se jmenuje "Not the Cow Level". Pro lidi jež neznají na co naráží, tak v druhém Diablo existoval tajný level, kde na vás útočili extrémně silné krávy a tento vtip se drží po celou historii série.

Klik pro zvětšení (Diablo 3 slaví 3 roky a stylově)

Samotní vývojáři z Blizzardu hlásí "...doporučujeme se vyhnout vstupu do jakýchkoliv podivných portálů, které můžou nebo nemusí vézt do alternativních vesmírů existence. Tato aktivita může být potencionálně nebezpečná vašemu zdraví, a z pohledu nás jako skromného civilního služebníka, je to velmi špatný nápad obecně.".

Jak vidíte Blizzard má smysl pro humor a rád slaví. Kráva se vyskytuje pouze v PS4, XONE a PC verzi hry. Pro hráče na starých konzolích, jež vlastní Ultimate Evil Edition, tak je alespoň náplast, že se jich také týká double XP a gold bonus, až do 21. května/máje. Tak co hrajete ještě Diablo 3?

DALŠÍ

CGwillWin