osobnost
speciál
Girls Mode 3 jak se stát lesbickým párem

Girls Mode 3 jak se stát lesbickým párem
Girls Mode 3 jak se stát lesbickým párem
08:40, 16.05.2015

Herní Nintendo série Girls Mode je patrně vůbec nejlepší a nejobsáhlejší simulátor ze světa módy. Spojuje módní návrhářství, obchod, hair style, beauty salon a vyzkouší Vás také v tom zda dokážete zaujmout jako návrhář na módní přehlídce. Online podpora přináší obrovskou pestrost módních kreací všech hráčů, kteří veřejně prezentují své módní návrhy a velmi aktivně spolu obchodují. V aktuálním třetím díle je všechno skutečně dotaženo do posledního detailu a uspokojí obsahem opravdu každého. Módních značek, kde každá se věnuje určitému stylu je v základní hře patnáct. Další budou následovat bezplatně skrze Eshop, tak jak tomu bylo u minulého dílu. Osobně mám tuhle sérii velmi rád a tak jsem se na Girls Mode 3 opravdu hodně těšil. Co však Nintendu nelze odpustit je opětovná ignorace hráčů mužského pohlaví. Každý člověk, který se o módu zajímá a předpokládám, že hra Girls Mode by tohle měla respektovat ví, že svět je plný výrazných módních návrhářů a stylistů a že hru, rozhodně nehrají pouze dívky. Bohužel, ve světě Girls Mode nemáte jinou možnost než být ONA. Takže když hraji s manželkou a ve virtuálním herním parku jdeme spolu na kávu, jsme opravdu roztomilé lesbičky :-)

Klik pro zvětšení (Girls Mode 3 jak se stát lesbickým párem)

Na druhou stranu, když vezmu v potaz fakt, kolik mužů v Japonsku se rádo za dívku obléká a za dívku i hraje. Například v online Monster Hunter 4G téměř každá druhá žena, kterou potkáte, je ve skutečnosti muž. Tak to takový problém asi nebude, ale stejně si stojím za tím, že bych se rád jednou dočkal toho, že budu v Girls Mode atraktivní módní designér. Hahaha.

Klik pro zvětšení (Girls Mode 3 jak se stát lesbickým párem)

Prodejnost a úspěšnost Girls Mode ale asi Nintendo nechává hodně v klidu. Protože právě Girls Mode opět zabralo první příčku v prodejnosti herních titulů. Já koupil hned dvě kopie. Ale to dělám skoro vždy, když hra podporuje online. S manželkou v posteli se přece musí spolupracovat :-)


CGwillWin