Attack on Titan mění jméno

Attack on Titan mění jméno
10:46, 07.05.2015

Attack on Titan možná lidem v ČR dokonce i něco řekne, jedná se o velice úspěšnou mangu, která dokonce před nějakým časem začala vycházet i v ČR. Nakladatelství CREW vydává jeden svazek za čtvrt roku a je to kvalitně zpracovaná manga, která dokonce na přání japonských autorů se čte obráceně než běžná kniha. No a na téma této mangy (která je zpracovaná i jako pěkné anime) vychází hra pro 3DS.

Jenže z důvodů nějakých licenčních sporů bude v Evropě opožděna o nějaký čas, v USA zatím platí vydání 12. května/máje. Právě kvůli těm licenčním sporům se musela v našem regionu hra přejmenovat, takže vyjde pod jménem Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains, což je původní japonský název.

Klik pro zvětšení (Attack on Titan mění jméno)

Ve světě Attack on Titan žijí lidé v uzavřených městech, která jsou obehnaná obrovskými zdmi. Zdi chrání lidi před Titány, což jsou obrovské humanoidní postavy, které zabíjí a pojídají lidi bez jakéhokoliv úmyslu či cíle. Město má své vojáky cvičené na boj s Titány, zároveň skupinu nejdrsnějších sebevrahů, kteří vyráží za zdi a snaží se vyzkoumat proč jsou Titáni nepřátelští. Hra je akční a bude se točit právě okolo boje s Titány, které napadli město a pronikly do něj.

Ve hře bude vaše postava používat grappling hook k rychlému pohybu po městě a útočení na vysoké Titány, protože mají několik slabin a ty je třeba využít. Hra bude obsahovat příběh pro jednoho hráče a také co-op až pro čtyři. Přesný datum po odkladu zatím není stanoven.

DALŠÍ

CGwillWin