První ukázka z hororu Kodoku

První ukázka z hororu Kodoku
09:37, 04.05.2015

Kodoku jak zní název titulu, jež byl poprvé oznámen již před více než rokem, jste pravděpodobně doteď neslyšeli. Samotní tvůrci byli o jejich hře velice skoupí na slovo a prý se v jejich životech mnoho událo a hledali nové zdroje peněz. Každopádně Kodoku je hororová hra, která by měla vyjít na Playstation 4 a PS Vita, zatím však není známo kdy.

Co je známo, je že se hráč vtělí do role sběratele, který cestuje na opuštěný ostrov, aby nalezl vzácnou knihu. Ostrov je, ale domovem paranormálních entit z japonské mytologie. Hráč bude prozkoumávat prostředí a co se na ostrově děje a stalo. Což se vzápětí promění ve snahu se dostat z ostrova živý. Hra vypadá na explorační adventuru, která výrazně stavět na stealth prvcích a náš hrdina získá také k dispozici nějaká kouzla.

Ty bude muset vytvořit v jednoduchém crafting systému. Ale co je podstatné, kouzla nebudou používány agresivně, ale výhradně k řešení puzzlů a odlákání nepřátel. Po zbytek času se bude plížit, schovávat ve stínech a poslouchat zvuky okolí. Jedna ze schopností umožní soustředit své smysly a tím odhadnout směr a vzdálenost nebezpečí. Video jak hra vypadá v aktuální ranné verzi naleznete níže.

DALŠÍ

CGwillWin