Euro Truck Simulator 2 se dočkal velkého rozšíření

Euro Truck Simulator 2 se dočkal velkého rozšíření
18:00, 09.04.2015

Úžasná příroda i divoké podnebí na vás čekají v oblasti Skandinávie. Rozjeďte se po 19 nových městech se stovkami známých budov a významných míst s několika novými tahači a obřím nákladem rozšířeným o 80 nových položek. Těšit se můžete na 7 přívozů, tisícovky skutečných silničních sítích, nové druhy dodávek a samozřejmě také na profesionální české titulky.

Skandinávské území ve hře Euro Truck Simulator 2 bude obsahovat celkem 15 nových přístavů a přívozů, ve kterých se budete moci přímo nalodit. Námořní síť dopravy vám umožní používat alternativní spoje mezi skandinávskými oblastmi a dalšími částmi mapy, neboť přístavy budou propojovat také místa v Polsku a ve Velké Británii.

Klik pro zvětšení (Euro Truck Simulator 2 se dočkal velkého rozšíření )

Euro Truck Simulator 2 se v tomto novém rozšíření dočkal i technických modifikací. Těmi nejvýraznějšími změnami systému jsou vylepšení výpočtů tónovacího mapování HDR a slunečních paprsků. Každý druh počasí má nyní vlastní přednastavené nasvícení, díky čemuž může hra předvést jiné osvětlení scény a odrazů podle stávajícího stavu herního prostředí.

DALŠÍ

CGwillWin