preview
Aktualizace Big Guns pro War Thunder v kostce

Aktualizace  Big Guns pro War Thunder v kostce
Aktualizace  Big Guns pro War Thunder v kostce
10:13, 25.02.2015

Gaijin Entertainment dnes oznámila, že aktualizace č. 1.47, pojmenována "Big Guns", k oceněné MMO WWII on-line hře „War Thunder”, začala svůj život. Nově osm milionů hráčů War Thunder po celém světě získává přístup k řadě novinek a zlepšení, včetně zlepšeného mapového rozhraní, zdokonalené grafiky, dodatečných obrněných vozidel a letadel.

Prostřednictvím nejnovější aktualizace zažila hra War Thunder vstup největších vozidel: hrozivého bombardéru B29 Superfortress a extrémně těžkého tanku Pz.Kpfw.VIII Maus. Navíc si hráče mohou vychutnat realističtější deformace terénu, dodatečný úhel pohledu realistických režimů hry a zbrusu novou možnost pořizování doplňků a předmětů. Úplný seznam novinek a dalších zlepšení najdete na blogu vývojářského oddělení War Thunder: http://warthunder.com/en/devblog

Klik pro zvětšení (Aktualizace  Big Guns pro War Thunder v kostce)

Nejzajímavější, přidanou spolu s aktualizací 1.47 novinku hry War Thunder je plný přístup k sestavě amerických tanků. Beta testy rozšíření Steel Generals, které probíhaly posledních několik měsíců, jsou u konce, a hráči mohou nově využívat přes 30 amerických tanků z 2. světové války, a to přímo ve válce. Na další pozemní jednotky americké armády se hráči mohou těšit také v budoucnu.

Klik pro zvětšení (Aktualizace  Big Guns pro War Thunder v kostce)

Aktualizace 1.47 přináší mnoho nových možností a funkcí, jako např. (a to z daleka není všechno):

● Nová vozidla – spousta hráčů War Thunder, používajících jednotky USA, si konečně bude moct poprvé vyzkoušet let úžasným B29 Superfortress, a k jednotkám Sovětského svazu se připojí raná verze legendárního Il-2 Sturmovik. Toto letadlo se pyšní nejdetailnějším znázorněním trupu (30 individuálních komponentů), ve srovnání s ostatními modely toho oblíbeného útočného letounu ve všech současně dostupných na trhu simulátorech a vymezuje nové standardy pro příští letadla, které se budou ve hře War Thunder objevovat. Pro fanoušky tanků War Thunder připravil německý super těžký tank s názvem Pz.Kpfw.VIII Maus, kterého hmotnost činí neuvěřitelných 188 tun. Celkem je zde 14 nových letadel a tanků, stejně tak starší 3D modely byly zdokonalený a byly také zlepšený fyzické vlastnosti jejích letu. Více podrobnosti ohledně nejnovějších vozidlových doplňků najdete v poznámkách.

Deformovatelný terén – Nyní bude průchod tanku po blátivém terénu způsobovat vznik realistických nerovnosti pod jejími pásy (a samozřejmě je to zpomalí). Nyní bude vedení války záviset více na taktice, protože přímá čára nebude pokaždé nejrychlejším řešením!

Nové záběry pozemních jednotek – Některé realistické varianty hry War Thunder nabízí omezené verze průhledových displejů, nevybavených ukazatelem přítel/nepřítel, proto binokulární dalekohledy nyní nabízí funkcí tankového vedení včetně náhledu bitevního pole, obzvlášť ničitelů tanků s neotočnou věží. Nyní mohou hráči varovat ostatní členy týmu o hrozících nebezpečích ze strany vzdálených nepřátelských jednotek. Dodatečný pohled z kabiny řidiče nabízí hráčům alternativní a více realistický úhel pohledu, a to přímo z pohledu řidiče!

Doplňky a předměty – aktualizace 1.47 zavadí možnost pořízení si doplňků a předmětů, které jsou k dosažení několika způsoby, např. náhodně jako bonus za přihlášení ke hře, speciální dárky, jako vyznamenání za vítězství ve válce a jako zboží v obchodě přímo ve hře. Předměty jako pomocný motor, bedna s kořistí a sázkové kupony jsou k dostání a k využití v War Thunder!

Vylepšení kokpitu – aktualizace 1.47 přináší hráčům přístup k otevírajícímu mechanizmu krytu kabiny letadla, co nabízí nejen skvělé grafické zážitky, ale navíc zvyšuje v režimu pohledu z kabiny pilota rozsah zorného pole hráče a vytváří realistickou změnu leteckých vlastnosti letadla. Další novinkou zavedenou spolu s otevíráním krytu letadla je osvětlení kokpitu. Toto osvětlení je stejné jako v opravdovém letadle, a proto u pilotů War Thunder zvyšuje pocit realismu v průběhu noční bitvy.

O hře War Thunder

War Thunder je bezplatnou meziplatformouvou vojenskou hrou typu MMORPG na PC, PS4, Mac a Linux, která u počítače shromáždila společnost přes 8 milionů hráčů z celého světa. Válka je vedena pozemními a vzdušnými prostředky, tvořenými více než 500 historickými letadly a tanky z 2. světové a korejské války, kterých kopie jsou propracovávány do detailů. V příštích aktualizacích poskytovaných Gaijin Entertainment mohou fanoušci očekávat stovky dalších novinek.


CGwillWin