J.U.L.I.A.: Among the Stars a Vampires - české klenoty o ktorých by ste mali vedieť

J.U.L.I.A.: Among the Stars a Vampires - české klenoty o ktorých by ste mali vedieť
19:00, 10.01.2015

CBE software, že ste o nich nepočuli? Tak si pomaly zvykajte! Mladé, talentované, dvojčlenné, brnenské štúdio predstavuje ich dva aktuálne tituly. Nehovoríme samozrejme o ničom inom ako o hre J.U.L.I.A.: Among the Stars a Vampires, pričom hra J.U.L.I.A. vo veľmi úspešnej crowdfundingovej kampani vybrala viac ako 14 tisíc dolárov a to je slušný úspech.

J.U.L.I.A.: Among the Stars je príbehová exploratívna hra poháňaná WME enginom, v ktorej sa zhostíte role astrobiologičky Rachel Manner. Počas hry vás bude sprevádzať robot menom J.U.L.I.A. a vašou úlohou bude poodhaliť osud stratenej posádky, ktorá sa záhadne stratila pri dôležitej misií, ktorá mala za úlohu kontaktovať mimozemské civilizácie. Hra je výnimočná procedurálne generovanou hudbou a výbornou atmosférou.

Vampires je komediálna akčná puzzlovka poháňaná populárnym enginom Unity v ktorej sa zhostíte role záchrancu upírov. Avšak nebudete vystupovať ako konkrétna postava, vašou úlohou bude dopraviť vopred stanovený počet upírov do bezpečia a to za pomoci manipulácie s prostredím. V tejto neľahkej úlohe sa vám budú snažiť zabrániť pohyblivé dubové kolíky, cesnakový dedovia z turistického klubu a nájomný vrahovia. Keď si všetky tieto ingrediencie spojíte dostanete vtipnú logický zábavu na dlhé večeri.

Obe hry sú dostupné na službe Steam takže ak už vás nudia stále dookola sa opakujúce a nezáživné AAA tituly tak vôbec neváhajte.

DALŠÍ

CGwillWin