akce
Playstation Nation: Přípravy herní události roku vrcholí

Playstation Nation: Přípravy herní události roku vrcholí
08:37, 25.09.2014

Tisková zpráva - Praha, 22. září 2014 – Největší herní událost roku PlayStation Nation začíná již tento pátek od 10:00 v Galerii Mánes v Praze. Tento svátek všech hráčů představí Next-Gen herní tituly jako jsou DRIVECLUB, Far Cry 4, The Order 1886, Until Dawn nebo Bloodborne. Současně budou představeny i čerstvě vydané hry jako inFamous: First Light nebo The Last of Us: Remastered.

V rámci těchto příprav se oznámily i nové detaily, doplňující již takto bohatý program celé události. Ivan Bradáč, Senior Manager PlayStation ze společnosti Sony, k tomu upřesnil: “Oznámení PlayStation Nation vyvolalo nebývalý zájem jak z řad hráčů, tak i médií, čímž jsme velice potěšeni. Snažíme se reagovat na aktuální potřeby a přání hráčů, proto v rámci celého prostoru představíme Zónu 18+, kam budou smět pouze hráči starší 18 let. V této zóně odprezentujeme v reálném prostředí hry jako Bloodborne, The Order 1886, Far Cry 4, nebo The Last of Us, V ostatních prostorách se hráči mohou těšit na novinky jako je Little Big Planet 3, DRIVECLUB, SingStar: Ultimate Party ale i na Indie tituly, ke kterým patří například Murasaki Baby nebo Hohokum. Zájem o návštěvu PlayStation Nation je podle prvních informací enormní, i přesto chceme všechny návštěvníky ubezpečit, že vše bude organizováno s cílem každému návštěvníkovi umožnit všechny vystavené hry vyzkoušet. “

Kromě úžasných Next-Gen titulů, z nichž některé budou v Česku představeny poprvé, čeká na návštěvníky i možnost rozhovoru s jedním z developerů hry Far Cry 4, Yanem Descheneauxem ze společnosti Ubisoft Montreal. Současně budou v průběhu obou dnů k dispozici i zástupci lokálních poboček SONY a Ubisoft, aby zodpověděli veškeré dotazy hráčů a médií. PlayStation Nation je pro všechny návštěvníky zdarma. Tento herní svátek se uskuteční 26. – 27. září 2014, od 10:00 do 18:00, v Galerii Mánes (Masarykovo nábřeží 250, Praha 1).

DALŠÍ

CGwillWin