hw
Dočkáme sa ďalšieho zlacnenia konzole Xbox One?

Dočkáme sa ďalšieho zlacnenia konzole Xbox One?
15:47, 04.08.2014

Po zverenení predajov konzole Xbox One v druhom kvártále tochto roka sme zistili, že konzola Xbox One značne zaostáva za konkurenčnou Playstation 4, preto sa na povrch dostali správy, že Microsoft plánuje už v poradí druhé zlacnenie svojej konzole.

Na oficiálnom webe Microsoftu sa objavila cena 349,99 EUR z pôvodných 399,99 EUR (verzie bez Kinectu). Záhada je ale v tom, že táto cena sa zobrazovala len v mobilnej verzií webu. Nová cena vychádza na našu menu približne 9 800 kč, to znamená približne o 1 000 kč menej ako bola odhadovaná štartovná cena konzole v Českej Republike (10 590 kč) a to je pre nás hráčov rozhodne potešujúca správa. Jedná sa zatial samozrejmä o nepotvrdenú správu, každopádne tento krok sa zdá byť logický.

Klik pro zvětšení (Dočkáme sa ďalšieho zlacnenia konzole Xbox One?)

So správou o zlacnení konzole súvisí tiež informácia o vydaní nového prevedenia samotnej konzole, pričom sa bude jednať o biele prevedenie, ktoré mali doteraz možnosť vlastniť len zamestnanci Microsoftu alebo sa vám muselo poštastiť v jednej z mála oficiálnych súťaži od Microsoftu.

Klik pro zvětšení (Dočkáme sa ďalšieho zlacnenia konzole Xbox One?)

Pripomíname, že konzolu Xbox One si budete môcť na našom trhu zakúpiť od 05.09.2014, zatial sa cena pohybuje od 10 500 kč vyššie ale posledné správy môžu s cenou stále ešte zamávať

DALŠÍ

CGwillWin