Dishonored 2: Darkness of Tyvia

Dishonored 2: Darkness of Tyvia
17:14, 16.07.2014

Podľa anonymných informácií zaslaných VG247 sa na naše stroje chystá očakávané pokračovanie úspešného titutulu Dishonored, hry ktorá naše pulty zasiahla behom roka 2012. Podľa neoficiálnych informácií by hra mala nepriamo nadviazať na povodný diel, ale hlavný protagonista, Corvo, bude chýbať. Dostupné informácie hovoria o ženskej hrdinke, pravdepodobne o dedičke trónu z prvého dielu. Príbeh by sa mal taktiež odohrávať v úplne novom meste, ktorého názov a spojitosť s Dunwallom zatial nepoznáme.

Hra vo všetkých ohľadoch pripomína hru Thief s troškou paranormálnosti a mnohí hráči pokladajú práve titul Dishonored za právoplatného nástupca Thiefa. Toto tvrdenie sa ešte umocnilo po poslednom, nie až tak vrele prijatom reštarte série Thief, ktorá sa dostala na pulty našich obchodov tento rok.

Pokračovanie Dishonored očakávame koncom roka 2015 na konzole novej generácie a PC. Prísun oficiálnych informácií by sa ku nám mal dostať na akcií Gamescom 2014, ktorá sa uskutoční už za mesiac v Nemeckom Kolíne.

DALŠÍ

CGwillWin