Mirror's Edge 2 a nová hra od Criterion Games se objeví na E3

Mirror's Edge 2 a nová hra od Criterion Games se objeví na E3
07:00, 05.06.2014

Čím více se letošní E3 blíží, tím více se vedle potvrzených informací dozvídáme i všemožné spekulace a fámy, kterým lze jen těžko věřit bez důvěryhodného zdroje. Tentokrát ten zdroj ovšem máme, a to dost důvěryhodný. Server Gametrailers zveřejnil plánovaný program pro konference na E3 a v EA části se objevil jeden velice zajímavý titul a jedno velice zajímavé potvrzení. Mirror's Edge 2 se společně s novou hrou od Criterion Games zde objeví. Yay!

O Mirror's Edge 2 víme již z minulé E3, ovšem ničeho plodného jsme se za celý rok nedočkali. Bylo by dobré se konečně podívat na nějaký plnohodnotný gameplay nebo alespoň nový trailer s tolik touženým datem vydání.

Klik pro zvětšení (Mirror's Edge 2 a nová hra od Criterion Games se objeví na E3)

U Criterionu je zde velký otazník. Poslední jejich hrou bylo závodní Need for Speed: Rivals, ovšem poté nastali ve studiu problémy ústící do skoro rozpadu celého týmu. EA také sama potvrdila, že se letos nového Need for Speed nedočkáme, i když by měl být od nových Ghost Games (s Criterionem se na Rivals většinově podíleli). Nebylo by vůbec od věci, kdyby se pardi z tohoto závody proslaveného studia vrhli po dlouhé době také na nějakou akční střílečku, jakou Black z PS2 beze sporu byl. A že se jednalo o skvělou záležitost, o tom se snad nemusí ani diskutovat.

Tak či onak, jsme zvědaví. Kdyby se opět něco podobného šustlo, budeme vás samozřejmě informovat.

DALŠÍ

CGwillWin