Obama zmínil The Witcher 2 při návštěvě Polska

Obama zmínil The Witcher 2 při návštěvě Polska
13:00, 04.06.2014

Minulý rok při návštěvě Polska obdržel americký prezident Barack Obama od polského premiéra Donalda Tuska dárek v podobě hry The Witcher 2: Assassins of Kings. První muž Ameriky se i letos zastavil v Polsku a dalších Evropských zemích, aby s evropskými vůdci řešil krizi na Ukrajině. Nebojte, víme, že politiky máte plné zuby, tato zpráva má naštěstí pro nás herní kontext. Obama se totiž o jeho daru zmínil při svém proslovu.

Když jsem tu byl naposledy, Donald mi dal dárek, hru vytvořenou zde v Polsku, která si získala přízeň lidí po celém světě - The Witcher. Přiznám se, ve hrách nejsem moc dobrý, ale bylo mi řečeno, že je to dobrý příklad postavení Polska v nové světové ekonomice. A to je pocta všem talentovaným a pracovitým polským lidem, stejně jako skvělému vedení Polska, jakým je například i pan premiér Tusk.

Klik pro zvětšení (Obama zmínil The Witcher 2 při návštěvě Polska)

Zmiňovat hry u tak vysoce postavených lidí není zrovna zvykem, proto nám tuto politicko-herní novinku odpusťte. Nemyslíte, že by bylo by zajímavé, kdyby se Obama raději zmínil o Watch Dogs a o umění hackování. Dokážeme si ho představit, jak jenom tak pobíhá po Chicagu a bez důvodně hackuje náhodná zařízení.

DALŠÍ

CGwillWin