osobnost
S Jonathanem Morinem nejen o instalaci old-Xboxové verze Watch_Dogs

S Jonathanem Morinem nejen o instalaci old-Xboxové verze Watch_Dogs
06:56, 10.05.2014

Watch_Dogs se za dobu od svého vůbec prvního představení na Los Angelské E3 2013 dočkal nemalého přívalu kladných, ale i záporných ovací spojených s netradičně masivní marketingovou kampaní a hromadou informací vyplývajících přímo z herních mechanismů. I když se ale vydání Watch_Dogs kvapem blíží, zůstává nad touto značkou celá řádka nezodpovězených otázek.

Kreativní ředitel Jonathan Morin, se tak v poslední době rozhodl urvat si kousek ze svého času a naplno se začít prostřednictvím Twitteru věnovat samotným zodpovězením otázek.

Klik pro zvětšení (S Jonathanem Morinem nejen o instalaci old-Xboxové verze Watch_Dogs)

Za prvé vysvětlil, že plynulé propojení hry jednoho hráče s hrou více hráčů bude dostupné jak na PS4 a PS3, tak na Xboxu One a Xboxu 360. Zmínil také, že pouze dvojice současných next-gen konzolí (včetně PC) obsáhne exkluzivní funkce a možnosti hry více hráčů.

Morin se také vyjádřil k doposud nejasné instalaci old-Xboxové verze hry, o které jsme se v poslední době dozvěděli akorát to, že se k nám dostane ve formě dvou disků. Velikost jednorázové instalace zabere necelých 7,5GB, a k jejímu provedení bude zapotřebí buďto dostatečné místo na pevném disku, nebo naformátovaná "fleška" o minimální velikosti 16GB s přenosovou rychlosti vyšší 15MB/s. Z vlastní zkušenosti tak můžu doporučit Kingston DTR30 16GB, s kterou jsem bez problému nainstaloval a spustil Grand Theft Auto V.

Embargo padlo také otázku skýtající možnost odpojení celého městského bloku od proudu a následného uvržení do sytě temného hávu. Tzv. blackout, ve hře plní roli spotřebního aspektu, který bude po svém využití vyžadovat znovu vyrobení, potažmo "vycraftování".

Na konec tu máme vysvětlení, proč ve hře nebude existovat žádný způsob přizpůsobení si vlastního nastavení počasí.

Watch_Dogs byl vždy o plném využití dynamičnosti, a tak se nezdálo, že by vlastní změna počasí spadala mezi hlavní priority.

Nezapomeňte, že Watch_Dogs vychází s českými titulky již 27. května pro PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360.

DALŠÍ

CGwillWin