Lords of The Fallen mají problém s 1080p na Xbox One

Lords of The Fallen mají problém s 1080p na Xbox One
22:29, 23.04.2014

Pojďme si přilít trochu oleje do ohně! Už takhle na smrt znesváření příznivci konzolí od Microsoftu a Sony maj další argument do své nekonečné války. Tentokrát se ale hodí daleko víc do krámu druhým zmíněným, protože připravované akční RPG Lords of The Fallen, respektive jeho tvůrci, hlásí problémy s optimalizací pro Xbox One.

Jeden z producentů Tomasz Gop se pro server IGN rozpovídal o tom, jak je složité učinit hru kompatibilní ve vysokém rozlišení pro konzoli od Microsoftu. "Tvrdě makáme na tom, abychom stihli včas dodělat jak PS4, tak Xbox One verzi v 1080p, ale nedokážu teď říct, kdy se to stane. Daleko snazší je pro mě potvrdit, že to bude určitě pro Playstation 4, protože tam nemáme problém. S verzí pro Xbox One je to trochu složitější, máme s ní problémy, takže ještě nebudu dělat žádné závěry."

Co už však potvrdit můžeme s jistotou, je fakt, že alespoň na třiceti obrázcích za sekundu hra poběží v naprostém klidu na všech oznámených platformách. A to právě s příslibem 1080p. Lords of Fallen vypadá zatím parádně, uvidíme, kolik hráčů Dark Souls, ale i jiných, nakonec zaujme.

DALŠÍ

CGwillWin