Nová hra od Rocksteady Studios bude oznámena příští měsíc

Nová hra od Rocksteady Studios bude oznámena příští měsíc
14:30, 08.02.2014

Fanoušci tvůrců herní série Batman Arkham můžou jásat, Rocksteady Studios podle všeho plánuje oznámení své nové hry, a to již příští měsíc. Není zatím příliš jasné, zda se opět bude jednat o další povedenou Batmanovskou variaci nebo zcela novou značku, která teprve čeká na pořádné odhalení. Důležité je, že v Rocksteady opět něco kutí a možnost vyzkoušet si jejich další hru se blíží mílovými kroky.

Nebojte, nic jsme si z našich prstů nevycucali a ani se neptali věštecké koule všemocného herního analytika Michaela Pachtera, který je, jen tak mimochodem, ve skoro 90% jeho věšteb úplně vedle (většinou platí pravý opak toho, co řekne). Tuto informaci jsme zjistili z nyní již smazaného tweetu herního novináře Jana Meijroose, který byl údajně pozván spolu s dalšími jeho kolegy na předváděcí akci nového a doposud neoznámeného titulu Rocksteady Studios.

Klik pro zvětšení (Nová hra od Rocksteady Studios bude oznámena příští měsíc)

Když se po zveřejnění jeho příspěvku na sociální síti Twitter zeptal jeden jeho fanoušek, na co že se to šel vlastně podívat, Meijroos mu odpověděl následovně:

„Nejsem oprávněn o tom měsíc mluvit. Další obálka Gameinformeru je ale asi jasná ne?"
Tweet byl samozřejmě okamžitě smazán, ale ani to nezabránilo jednomu velice hodnému uživateli fóra NeoGAF, aby si pořídil snímek obrazovky. Ten najdete výše.

Tak co, jak to vidíte vy? Byly byste raději za dalšího Batmana nebo za čistě novou značku?

DALŠÍ

CGwillWin