Naděje Halo filmu opět zničeny

Naděje Halo filmu opět zničeny
20:43, 14.01.2014

Potencionální možnost Halo filmu Microsoft opět pohřbil. Včera se objevila zpráva, že produkce by se měl ujat Ridley Scott a scénáře Paul Scheuring. Jak řekl Microsoft, bohužel, nic nebude. Po včerejších informacích se fanoušci vznášeli nad "představením" lidí, kteří by na něm měli dělat, proto se Microsoft rozhodl vyjádřit. Serveru GameSpot mluvčí Microsoftu sdělil: "Jak jsme již dříve zmínili, momentálně nemáme žádné plány pro 'Halo' film."

Jak PCčkáři čekají na Half Life 3 a GTA V, tak Xboxaři pravděpodobně smutní okolo Halo filmu. Historie jeho počatých prací, skončených prací, přání,... je taky už velice dlouhá. V roce 2005 prohlásil režisér trilogie Pán Prstenů, Peter Jackson, že se podílel na celovečerním Halo filmu. "Jakožto herní fanoušek jsem potěšen, že jsem se na pracích pro Halo film mohl podílet. Pomáhat s akcí a s různým nastavením, které nám dnešní technologie dovolují."

Jenže projekt Halo film byl v roce 2006 pozastaven a v roce 2009 stornován. Fanoušci stále věřili, neboť Steven Spielberg byl údajně v roce 2010 připraven převzít práva na film. Nakonec se věci točili okolo režíséra Niella Blomkampa (District 9, Elysium). Ten na jaře minulého roku stále projevoval zájem podílet se na tomto projektu.

Klik pro zvětšení (Naděje Halo filmu opět zničeny)

DALŠÍ

CGwillWin