Poslední mýty o Reaperech padnou v novém DLC

Poslední mýty o Reaperech padnou v novém DLC
15:06, 03.08.2012

EA zrovna pořádá svojí letní Showcase, což je jedna z mála událostí v roce vyjma těch největších, kdy je producentům dovoleno mluvit. Ideálně pořádně nahlas, aby se novinky rozlétly po světě co možná nejrychleji. Po oznámení nového Army of Two vypustila EA do světa další pecku: Ještě koncem léta vyjde Mass Effect 3: Leviathan. Nové DLC, ve kterém si Sheppard pěkně zblízka posvítí na Reapery. Pomineme-li úpravu kontroverzního finiše, jde o první datadisk, které výrazně rozšiřuje singleplayerovou linii.

Dočkáme se nových charakterů, nových zbraní a taky nových upgradů. Kromě toho taky kolují zvěsti, že bychom se mohli v nějakém fajnovém robotickém obojživelníku podívat taky pod vodu. Dál si taky projdeme nová místa Citadely. Sheppard hledá zařízení, které by mu mohlo usnadnit zneškodnění Reaperů, takže je poměrně jasné, že probádáme ty nejodlehlejší místa v galaxii.

Nové DLC se prezentuje poměrně lákavou cenou deseti dolarů nebo 800 Microsoft bodů, k dostání bude ještě za horkého počasí pro PC, X360 i PS3.

Klik pro zvětšení (Poslední mýty o Reaperech padnou v novém DLC)

DALŠÍ

CGwillWin