Duke Nukem Forever rozšíří singleplayerové DLC

Duke Nukem Forever rozšíří singleplayerové DLC
08:14, 10.12.2011

Duke Nukem Forever, který po "dlouhých" průtazích oficiálně vyšel teprve letos v půlce června, bude od příštího týdne bohatší o další stažitelný balíček. Na tom by zřejmě nebylo až zase tak nic překvapivého, kdyby "Duke Nukem: The Doctor Who Cloned Me", jak se bude DLC jmenovat, krom čtyř multiplayerových map (Sky High, Command, Drop Zone a Biohazard) nenabídl také samostatnou singleplayerovou kampaň!

V kůži Duke Nukema se totiž vypravíme do srdce (neslavně) proslulé Oblasti 51, kde zlotřilý doktor Proton prováděl pokusy s klonováním lidí. Duke jej proto musí zastavit a zároveň také povraždit spoustu zlých klonů, mimozemských královen a "dalšího marastu, který se mu postaví do cesty". Těšit se tak můžete na nové zbraně, nové nepřátele, nové achievmenty a pochopitelně také předměty zvyšující Dukovo ego. Jak to celé bude zhruba vypadat se můžete podívat v naší galerii.

Balíček Duke Nukem: The Doctor Who Cloned Me vychází již příští týden (v úterý, 13. prosince) a bude dostupný za cenu 9,99 dolarů (v přepočtu 190 korun) nebo za 800 MS bodů.

Klik pro zvětšení (Duke Nukem Forever rozšíří singleplayerové DLC)

DALŠÍ

CGwillWin