Epic odhalí novou značku a bojí se fanoušků

Epic odhalí novou značku a bojí se fanoušků
15:20, 07.12.2011

Víkendové Video Game Awards budou plné novinek. Bude představena nejen nová hra od BioWare, ale také od Epic Games a podle prezidenta firmy Mikea Cappse to bude krok úplně odlišným směrem.

Je to pro nás něco radikálně odlišného. Nová značka, nová hra. Nemluvíme o žádné platformě nebo tak, ale... pro tým bylo vážně osvěžující pracovat na nových věcech.

Gearsy milujeme, je to skvělá trilogie a dostali jsme spoustu komplimentů a spousty fanoušků a stále silně podporujeme Gears of War 3, ale jsou zde lidé, kteří na tom pracují od roku 2001 a někteří z nich potřebují pauzu a dělat něco nového.

Jenže jaká bude na radikální novinku odezva fanoušků? Toho se studio bojí nejvíc a teď je otázkou, jestli to říká jen tak, nebo máme doopravd důvod k obavám.

Jsme vystrašení k smrti. Bojím se, že lidé prostě řeknou: 'jo jasně, tohle vypadá jak hra od Epicu, jo jo,' protože já chci, aby to viděli jako odklon, ale taky nechci aby někdo říkal: 'to nevypadá jako hra od Epicu, zapomeňte na to, to mě nezajímá.' Jsme opravdu nervózní, takhle nervózní jsem už dlouho nebyli.

Klik pro zvětšení (Epic odhalí novou značku a bojí se fanoušků)

DALŠÍ

CGwillWin