Další detaily o MMO verzi Torchlight

Další detaily o MMO verzi Torchlight
13:24, 01.07.2010

Nové číslo magazínu PC Gamer bude důležité zejména pro všechny fanoušky RPG Torchlight, které si své místo na slunci vybojovalo především svým "diablo-like" vzhledem a stylem hry. Britové totiž získali nějaké nové informace ohledně MMORPG projektu vývojářů z Runic Games, jenž by se dal hodně jednoduše definovat jako multiplayer pro původní hru. V textu jsou otištěna i slova prezidenta společnosti Runic Games, Travise Baldreeho, pomocí nichž popisuje vizi tohoto projektu.

Naše vize je vytvořit MMORPG, které je tak blízko singleplayeru, jak jen to jde. Hra bude opět zaměřena na relativně rychlou akci - budete si razit svojí cestu přes hordy monster pomocí velkého počtu opravdu devastujících kouzel. Můžete hrát sami, ale půjde se naučit i kouzla využitelná v partě.

Klik pro zvětšení (Další detaily o MMO verzi Torchlight)

Článek také krom této citace zahrnuje komentář Baldreeho ohledně mikropoplatků, kterých nebude ušetřena ani tato hra. Baldree však vysvětluje, že nepůjde o poplatky, jaké známe například z Battlefield Heroes nebo Tiger Woods PGA Tour Online. "Nikdy v životě bych si nekoupil předmět za reálné peníze. Jsem takový typ hráče a hra musí bavit i mne. Nechceme, aby se hra pomocí našich mikrotransakcí dala nějak zkracovat, protože je nudná."

DALŠÍ

CGwillWin